Izrada web stranica


Izrada sajtova u Srbiji


Ukoliko očekujete poslovne ljude koji znaju šta žele i sami da dolaze kod Vas? Ono što Vam je najpotrebnije je  efektna reklama na internetu. Provoklasna internet prezentacija koja će Vas popeti na vrh liste u organskoj pretrazi svih bitnih svetskih pretraživača, a samim tim i Vaših budućih klijenata. Kod mene i mog tima, možete dobiti web stranicu najnovije generacije, rađenu po poslednjim svetskim trendovima. Pri tom, ta web stranica će biti vrlo udobna i jednostavna za snalaženje, a Vaše klijente će još više privući i zainteresovati za Vaš biznis. Ponuda web agencije JIS, na čijem sam čelu, su veoma povoljne i prihvatljive, a web sajtove kreiramo na osnovu Vaših želja. U velikoj meri se desi da klijent nema ideju, ali ja zato može dobiti od nas. Potreban je samo jedan kraći razgovor u kome ćete nam reći o čemu je reč i koji je Vaš najbitniji poslovni cilj. Naparvićemo Vam web stranicu, koja će biti lepa, efektna i što je najbitnije, visoko pozicionirana na svim svetskim pretraživačima. Pomoćićemo Vam da vrlo brzo osetiti, šta znači najjeftinije, a pritom najefektnije reklamiranje! Ono što moj tim i ja radimo, je bolje od bilo kog sajma, bilborda ili najudarnijeg reklamnog minuta na RTS-u, Prvoj ili Pinku!

Web dizajn




Web Dizajn Beograd - Srbija


„Zapalo mi je za oko...“ – koliko ste samo puta čuli ovu rečenicu kada neko želi da Vam opiše kako je došao do nekog proizvoda i da Vam ga preopruči? Najčešće je ono što nas prvo privuče nekom proizvodu upravo njegova ambalaža odnosno njegov dizajn. Nije bez razloga dizajn počeo da se upotrebljava u toliko mnogo oblasti, pa i u ovoj sada najrazvijenijoj oblasti marketinga – internet marketingu. U vremenu u kojem živimo za uspeh je presudan kvalitet proizvoda, ali odmah uz njega stoji i dizajn. Ipak kada je reč o tako specifičnoj oblasti dizajna kao što je web dizajn, znajte da on ne služi samo da Vam zapadne za oko, on obuhvata mnogo više od toga. Mi Vam nudimo upravo takve profesionalne web dizajn usluge koje obuhvataju mnoštvo faktora, koje mogu Vaše ideje da sprovedu na neverovatan način, ali pri tome svemu ne odstupamo od efikasnosti i funkcionalnosti. Udobno okruženje, brzina sajta i informacije koje pruža – moraju se zajedno uklopiti na prelep i jednistven način. Javite nam se da zajedno kreiramo jedan ozbiljan, ali i magičan svet za Vašu prezentaciju.

Optimizacija sajta za pretraživače





SEO Optimizacija sajta

 

Vaša firma već ima svoj sajt, svoju web prezentaciju, ali iako Vam se čini da je profesionalno urađeno, nema veliki broj zainteresovanih posetioca? Pitate se zašto? Verovatno nije više, ili nikada nije ni bio sajt prilagođen potrebama savremenih pretraživača. Kao što Vaš kompjuter, mobilni uređaj, Vaš web sajt imaju svoje načine funkcionisanja, zahteve, programske jezike i pravila rada – pozadinsku sliku priče - tako isto i poznati pretraživači imaju prinicpe prema kojima operišu, odnosno – postoje parametri koji određuju zašto se, na osnovu ključnih reči pretrage, jedan sajt nalazi na prvoj strani liste pretraga, a neki drugi, koji se bavi identičnom tematikom, nalazi na petoj strani. Parametri pretraživača traže pre svega kvalitet i prilagođavanje sajta njihovim zahtevima ili SEO optimizaciju, kako se stručno kaže, a ona je je prosto – rad na kvalitetu svih segmenata jednog sajta. Mi to činimo po vodećim standardima. Jer ono što je specifično kod ovog posla je što se parametri pretraga, a samim tim i savremenog kvaliteta veoma često menjaju. Mi ostajemo uvek u vrhu i nikada ne ispadamo iz  glavnih zbivanja u internet marketing vodama,  a to ćemo činiti i za Vas. Usluge SEO optimizacije koje mi nudimo po izuzetno pristupačnim cenama, vratiće i zadržaće Vašu reklamu na mestu broj 1.

Izrada android aplikacija




Android aplikacije su budućnost bez kojih se nemože

 
Društvene mreže poput Facebook-a, Skype-a, Twitter-a, G plus itd. danas su postale potreba  zbog ubrzanog načina života. Da biste ostali u kontaktu sa najmilijim ljudima u slučaju da Vas poslovi i druge obaveze odvoje fizički od njih, služe ove društvene mreže, a sve što Vam je neophodno je mobilni telefon. Da, toliko je jednostavno -  savremeni telefoni koji poseduju operativni sistem nalik onom u Vašem računaru putem određenih aplikacija omogućavaju vam korišćenje ovih društvenih mreža. I ne smo njih, već svega što možete naći na internetu. Šta god da su Vaše oblasti interesovanja ili poslovnog zanimanja, uz pomoć aplikacija koje programiramo za Vaš mobilni uređaj, možete im pristupiti odasvud. Na samo jedan dodir Vašeg ekrana na mobilnom telefonu možete proveriti Vaš mail, odgovoriti na poslovnu ponudu, dodati novu informaciju na Vaš sajt...možete obaviti bilo koji zadatak za koji Vam je neophodan internet. Vrlo je jednostavno, a mi aplikacije uređujemo prema Vašim potrebama i na Vaš zahtev. Zahvaljujći Android aplikacijama vaš mobilni aprat zapravo se pretvara u džepni kompjuter sa kojim možete da odradite sve nezavršene poslove. Ako slučajno mislite da je i dalje komplikovano raditi ozbiljne zadatke na tako malom ekranu, varate se. Jer aplikacije služe upravo tome da prilagode već postojeći interent sadržaj prema karakteristikama Vašeg telefona. Prekinite da zavisite od laptopa i kompjutera, omogućite sebi izuzetnu efikasnost u svakom trenutku – poručite kod nas Android aplikacije koje su Vam neophodne.

Hosting za web sajt




Najbolji Web hosting u Srbiji


Kao što se u životu svi trudimo da pronađemo svoj prostor, to isto se dešava i sa poslovnim reklamama i prezentacijama. U novoj eri marketinga – internet marketingu  - svi se trude da pronađu adekvatan prostor na prostranoj svetskoj mreži. Nije teško pronaći bilo kakav prostor ali je ozbiljan posao pronaći upravo onaj koji odgovara potrebama Vaše prezentacije. Hosting je upravo to – prostor na nekom serveru koji skladišti sve podatke sa Vašeg sajta i omogućava njihovu dostupnost 24h dnevno. Količina informcija, protok informacija, broj poseta... – sve ove karakteristike igraju ozbiljnu ulogu u funkcionisanju sajta, a zavise od odabranog web hostinga. Ukoliko znate nešto o izradi sajtova, onda znate da je upravo web hosting jedna od glavnih komponenti za uspeh Vašeg sajta. Ukoliko niste sigurni koji bi hosting paket najviše odgovarao Vašim zahtevima,  ukoliko niste upoznati sa terminologijom koju provajderi nude u svojim reklamama, obratite nam se i mi ćemo Vam sa zadovoljstvom sve objasniti i pružiti profesionalni savet. Prijateljski ćemo Vas usmeriti ka Vašem prostoru, odakle sve kreće dalje da se razvija uzlaznim tokom!

Plastenici i staklenici - izgradnja i plastenička proizvodnja


Šta treba da znate o plasteniku, stakleniku i proizvodnji u zatvorenom prostoru

   Svedoci smo značajnih klimatskih promena. One se pre svega manifestuju kroz sve više temperature i sve duži vremenski interval trajanja tih temperatura, odnosno sve dužim zimama koje prate i sve niže temperature.Svakako treba istaći da je u toku godine, sve više elementarnih nepogoda, jakih vetrova, jakih kiša praćenih gradom,ali i dugih sušnih perioda u toku vegetacione sezone, odnosno sve je više velikih snežnih padavina u hladnijem delu godine. Sve napred navedeno čini poljoprivrednu proizvodnju sve neizvesnijom, i sa pravom se postavlja pitanje da li ćemo u budućnosti postizati sigurne i visoke prinose. Pogotovo je je ovaj problem izražen u najintezivnijoj poljoprivrednoj proizvodnji, gajenju povrća. Imajući sve ovo u vidu,nameće se sama po sebi potreba da se proizvodnja odvija u kontrolisanim uslovima odnosno u zaštićenom prostoru.
Postoje različiti oblici zaštićenog prostora: niski tuneli, tuneli, plastenici i staklenici. Srbija ima značajne površine pod niskim tunelima i tunelima, ali zanemarljive površine pod plastenicima i staklenicima. Gotovo svega nekoliko desetina hektara pod savremenim plasteničkim objektima i svega nekoliko hektara pod staklenicima. Sve ovo ukazuje da jedan od puteva razvoja naše poljoprivrede je svakako povećanje površina pod savremenim plasteničkim objektima i staklenicima. Otežavajuća okolnost u realizaciji ovoga je pre svega visoka cena ovih objekata. Kako bi smo na najbolji mogući način, predstavili sve neophodne uslove i pretpostavke za podizanje ovakvih objekata,kao i karaktereristike i načine proizvodnje u zaštićenom prostoru, napisali ovaj članak.

Dobro došli na moj sajt

Poštovani prijatelji, reših konačno i ja da napravim svoj lični blog. U narednom periodu možete prataiti moja zapažanja i mišljenja na ovoj web adresi! Za sad toliko...